Service 5+


Hyundai Service 5+

Kærlighed kender ingen alder

Vi holder af din Hyundai. Også selvom den er mere end 5 år gammel. Derfor har vi udviklet serviceeftersynet Hyundai Service 5+.
Med et Hyundai Service 5+ eftersyn er det nemt og billigt at holde glæden ved din Hyundai vedlige. Til en fast lav pris på kun kr. 1.495,- går specialuddannede Hyundai-teknikere din bil igennem på alle væsentlige punkter. Og ikke nok med det. Foruden originale reservedele og kyndig rådgivning, inkluderer et Hyundai Service 5+ eftersyn også gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa*.
Kort sagt. Vælg et Hyundai Service 5+ eftersyn fremfor et uautoriseret serviceeftersyn, hvis du vil have ekstra tryghed og driftssikkerhed året rundt.

Hyundai service 5+ 

Hvad indeholder Hyundai Servicetjek 5+ ?

Foruden at skifte olie og oliefilter, efterser og kontrollerer vores teknikere din bil på en række vigtige områder:

✓   Bremsefunktion 

✓  Udstødning og ophæng

✓   Belysning 

✓   Styretøj, hjulophæng og støddæmper

✓   Horn 

✓   Rustbeskyttelse

✓   Viskerblade 

✓   Aflæsning af fejlkoder

                                                               

✓   Dæk og dæktryk 

✓   Bremseklodser og bremseskiver

✓   Væskeniveauer 

✓   Motortæthed, gearkasse mm.

✓   Frostsikring 

✓   Efterfyldning af sprinklervæske

✓   Udvendige drivremme 

✓   Kontrol af evt. fabriksopdateringer

Kører du mange kilometer og vil have en bil, som er fuldt ud serviceret, anbefaler vi i stedet vores almindelige, autoriserede serviceeftersyn. Hør mere hos dit Hyundai-værksted.

Vi matcher prisen

Efter endt gennemgang af din bil, giver værkstedet dig altid en status og et samlet overblik over eventuelle anbefalede reparationer. Der foretages ingen reparationer eller udskiftning af sliddele uden din accept, og du bestemmer selv, om du vil have de anbefalede reparationer udført eller ej. Dog ønsker vi, at holde forholdet mellem dig og din Hyundai godt kørende. Derfor matcher vi prisen på alle tillægsreparationer.
Kontakter du et alternativt værksted og får en skarpere pris end den, vi umiddelbart har tilbudt dig, matcher vi prisen, såfremt du kan fremvise et skriftligt tilbud på et identisk reparationsomfang, der ikke er ældre end 14 dage, og som inkluderer originale reservedele. Prismatch gælder ikke tilbud, som er omfattet af kampagner. 

Gratis vejhjælp i hele Europa

Når du har din bil til autoriseret Hyundai Service 5+ eftersyn, får du automatisk genaktiveret din Hyundai Vejhjælp, som gælder i Danmark og resten af Europa*. Det betyder, at du er sikker på professionel hjælp døgnet rundt, hvis du er impliceret i et uheld eller har tekniske problemer, der gør, at du ikke kan køre videre. Og så sparer du tilmed kr. 849,- årligt.
Læs mere om fordelene ved Hyundai Vejhjælp her.

 

Få automatiske påmindelser

Hånden på hjertet. Der er nok at huske på i en travl hverdag. Det praktiske omkring din Hyundai behøver dog ikke optage tankeplads, hvis du tilmelder din bil til minHyundai. Her får du automatiske påmindelser, når det er tid til eftersyn, betaling af ejerafgift, syn og meget andet. Du har bilens servicehistorik lige ved hånden – og en række fordele som medlem. Hent minHyundai som APP til både iOS og Android – eller tilmeld dig lige her.

*Hyundai Vejhjælp dækker i hele Europa, ekskl. Grønland og Færøerne. Aftalen løber i 12 måneder efter det årlige autoriserede serviceeftersyn og kan efter de 12 måneder forlænges gratis ved udførelse af et nyt autoriseret serviceeftersyn. Hyundai Vejhjælp er forudsat, at evt. sikkerhedsrelateret ekstraarbejde udføres på et autoriseret Hyundai-værksted.

 

 

 
 
 
Udviklet af Bilinfo