Eftersyn

Eftersyn

Hyundai Serviceeftersyn

Hyundais serviceeftersyn er din garanti for, at du og din Hyundai er godt kørende – hele vejen igennem. Eftersynet udføres udelukkende af specialuddannede teknikere, der med den nyeste viden og teknologi, altid sikrer, at din Hyundai er i topform.

Hyundai Serviceeftersyn

Hyundai Serviceeftersyn er et grundigt eftersyn. Helt enkelt. Det betyder, at du udover almindelig kontrol, får foretaget udskiftninger af filtre, væsker samt komponenter, hvis serviceintervallet siger det. Samtidig bliver der foretaget en korrekt opdatering af bilens software-udstyr. 

Driftsikkerhed og optimal ydeevne

Hyundais serviceeftersyn er målrettet dig, der kører i Hyundai – og vil have  professionel håndtering i alle facetter af eftersynets faser. Du sikrer dig, at alle forskrifter fra fabrikken bliver overholdt. Men ikke nok med det. Du sikrer dig også, at der altid kun benyttes originale reservedele.

Styr på værkstedsregningen

Efter endt gennemgang af din bil, giver værkstedet dig en status og et overblik over eventuelle anbefalede reparationer.  Der foretages ingen reparationer eller udskiftning af sliddele uden din accept, og du bestemmer naturligvis selv, om du vil have de anbefalede reparationer udført eller ej. Kontakt dit lokale Hyundai-værksted for priser og yderligere information om vores serviceeftersyn.

Hvad indeholder et Hyundai serviceeftersyn?

Under et serviceeftersyn af Hyundais specialuddannede teknikere vil der være en grundig gennemgang af:

*Ovenstående punkter kan variere afhængig af serviceinterval og model.

+ Aflæsning af fejlkoder

+ Olie og oliefilter + Gearkasseolie
+ Brændstoffilter + Pollenfilter
+ Luftfilter + Tændrør
+ Tandrem + Vakuumslanger
+ Udvendige drivremme + Bremsefunktion
+ Bremseklodser og bremseskiver + Bremserør og slanger
+ Væskeniveauer + Kølervæske, bremsevæske, sprinklervæske og koblingsvæske
+ Batteri og forbindelser + Trækaksler og manchetter
+ Styretøj, hjulophæng og støddæmper + Udstødning og ophæng
+ Motortæthed, gearkasse m.m. + Dæk og dæktryk
+ Viskerblade + Rustbeskyttelse
+ Frostsikring + Horn
+ Belysning + Aflæsning af fejlkoder
+ Fabriksopdateringer på software

Foruden at få udført den løbende service på et autoriseret værksted, kan du som bilejer selv gøre en del godt for din bil: 

Hvis du sørger for, at bilen er nyvasket, holder lakken længere. Når du giver bilen en undervognsvask med jævne mellemrum, får du salt og skidt skyllet væk. Hvis du løbende tjekker oliestanden, minimerer du risikoen, at motoren kører tør for olie. Og med det korrekte dæktryk slider du både mindre på dækkene og får en bedre benzinøkonomi.
Hvis du er i tvivl om, hvad du selv kan gøre for at holde din bil i topform, kan du kigge nærmere i din instruktionsbog eller spørge på dit lokale værksted, som gerne giver dig et par gode råd med på vejen.