Serviceaftale

Serviceaftale

Hyundai Serviceaftale – fra kun 299,- pr. måned

Med en Hyundai Serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse, som matcher din bil og det antal kilometer, du kører om året. Til gengæld slipper du for uforudsete omkostninger og kan frit køre til de fastlagte serviceeftersyn på dit autoriserede Hyundai-værksted.

Nyd forskellen ved autoriseret service

Når du tegner en Hyundai Serviceaftale, får du ikke alene tryghed og styr på budgettet. Du er også sikker på, at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter af uddannede teknikere med speciale i Hyundai – og på et værksted der udelukkende anvender originale Hyundai-reservedele.

Hold din bil og din garanti i topform

Din nye Hyundai leveres med en enestående garanti på 5 år uden kilometerbegrænsning. Garantiens eneste betingelse er, at du overholder alle foreskrevne serviceeftersyn i garantiperioden. Med en Hyundai Serviceaftale skal du blot kontakte værkstedet for aftale om en tid. Så er du sikker på, at alt foregår 100% efter forskrifterne samt at din gode garanti opretholdes i alle 5 år.

Det kan godt betale sig

En bil, der overholder sine serviceintervaller på et autoriseret værksted, giver dig mere køreglæde og større sikkerhed i hverdagen. Men også mere end det. Når serviceaftalen udløber, har du en bil, som er fuldt serviceret og opdateret med den seneste software. Det gør bilen lettere at sælge og sikrer dig øget gensalgsværdi.

Find prisen på din Hyundai Serviceaftale

Vi er i øjeblikket ved at ændre vores serviceaftaler, så derfor er der ingen priser tilgængeligt lige nu. Ring til Allan Orluff på direkte tlf. 61810417, så kan han regne en pris til dig/jer. 

8 gode grunde til at vælge en Jens P. Buch Serviceaftale

• Fast og lav månedlig ydelse, som du kender på forhånd

• Alle eftersyn overholdes uden yderligere udgifter

• Alt arbejde udføres af uddannede Hyundai-specialister.    

• Service udføres 100% efter fabrikkens forskrifter.

• Vi anvender udelukkende originale Hyundai-reservedele.

• Den enestående 5-årige fabriksgaranti bevares.

• Altid up-to-date med de seneste software.

• En bil, der er løbende serviceret, har en højere gensalgsværdi

Med en serviceaftale, har du automatisk vejhjælp de næste 5 år

Hyundai Vejhjælp dækker din bil døgnet rundt i Danmark og Europa

Som Hyundai-ejer er du dækket af Hyundai Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og EU. Det betyder, at du er sikker på professionel hjælp døgnet rundt, hvis du har været impliceret i et uheld eller har tekniske problemer, der gør, at du ikke kan køre videre. (Gælder nye biler fra 2015)

Du har vejhjælp i hele bilens levetid.

Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark. Efter endt servicebesøg vil din Hyundai få påklistret et mærke fra Hyundai Vejhjælp, som viser, at du er sikker på vejhjælp frem til næste service. (Gælder fra 1/7-2015)   

Skulle du være så uheldig at din Hyundai ikke har overholdt alle serviceeftersyn, skal du forbi til service på et Hyundai-værksted. Herefter vil din Hyundai igen være dækket af Hyundai Vejhjælp. Dette gælder også for ældre modeller. 

Hvornår kan du bruge Hyundai Vejhjælp?

Du kan anvende Hyundai Vejhjælp, hvis du får et teknisk nedbrud, har startproblemer eller punkterer, Hyundai Vejhjælp yder også assistance ved menneskelige fejl. Det kan være, hvis du kører fast, hvis du har mistet nøglerne og skal have bilen låst op, eller hvis du kører tør for brændstof eller har påfyldt forkert brændstof.

Serviceintervaller for alle Hyundai-modeller

Ved hver service sikrer vi, at din Hyundai fungerer og kører perfekt. Vi tester også, om komforten og sikkerhedsniveauet er i orden – lige fra ABS-bremser til ophæng og tryk på støddæmperne. I det hele taget sikrer vi, at alt er, som det skal være.  Ved at overholde serviceintervallet giver du dig selv, det størst mulige udbytte af din bil – ligesom du opretholder den unikke garanti, der er på Hyundai.  Hvis du er i tvivl om serviceintervallet på din bil, kan du finde mere information i dit servicehæfte.

Model Brændstof   Serviceinterval
i10 Benzin Hyundai Flex Service eller 20.000 km. / 12 mdr.
i20 / Cross Benzin Hyundai Flex Service eller 20.000 km. / 12. mdr.
i20 / Cross Benzin Turbo   15.000 km. / 12 mdr.
i20 / Cross Diesel   30.000 km. / 12. mdr.
i30 Benzin Hyundai Flex Service eller 30.000 km. / 12 mdr.
i30 Benzin Turbo   15.000 km. / 12 mdr.
i30 Diesel   30.000 km. / 12 mdr.
i40 Benzin Hyundai Flex Service eller 30.000 km. / 12 mdr.
i40 Diesel   30.000 km. / 12 mdr.
Genesis Benzin   30.000 km. / 12 mdr.
ix20 Benzin Hyundai Flex Service eller 30.000 km. / 12 mdr.
ix20 Diesel   30.000 km. / 12 mdr.
Tucson Benzin Hyundai Flex Service eller 30.000 km. / 12 mdr.
Tucson Benzin Turbo   15.000 km. / 12 mdr.
Tucson Diesel   30.000 km. / 12 mdr.
Santa Fe Diesel   30.000 km. / 12 mdr.
H350 Diesel   20.000 km. / 12 mdr.
H-1 Travel Diesel   20.000 km. / 12 mdr.
H-1 Van Diesel   20.000 km. / 12 mdr.

Ovenstående serviceintervaller gælder kun ved køb af en ny Hyundai. Der tages forbehold for modelspeficikke ændringer. For information om serviceintervaller på ældre biler henvises til servicehæftet/instruktionsbogen eller nærmeste autoriserede