Biltilbehør


SKARPE VINTER TILBUD

 

Alpine iLX-700 m. Apple Carplay.

Inkl. installation 7.995,-

Alpine iLX med det innovative Apple Carplay giver dig et lækkert mediesystem med 7” farvedisplay og touch skærm. Integreret via din iPhone kan du enkelt og intuitivt foretage opkald, navigere, lytte til musik, læse beskeder mv.  Passer til Hyundai i20, i30 og i40

Aircondition rens - fra 395,-

Tjek, rens og afprøvning af din aircondition. 

Autolight / permanent baglys.            

inkl. installation og montering 2.395,-

Bliv set klart og tydeligt! Få automatisk tænding af lys for og bag, når mørket sænker sig.            
Vinterhjul

Vinterhjul - Fra 4.995,-

Hjul, der passer til årstidens klima, er altafgørende for din sikkerhed. Særligt i den kommende sæson. Vi hjælper gerne med dækskifte – og de fleste steder også opbevaring af dine øvrige hjul.

Viskerbladesæt, foran (Spar 15%)

Sikre dig et godt udsyn med et par nye viskerblade. Når salt, regn og sne pisker op på forruden, er det vigtigt, at du hurtigt kan få ruden ren, så du har de bedste forudsætninger for en sikker færdsel. Og så sikrer nye viskeblade, at ruden ikke ridses af skidt og småsten, som kan have sat sig fast i de gamle viskerblade.           

Nye måtter 4 stk. fra 495,-

Forkæl din bil med nye, originale måtter fra Hyundai.
Vinterplejepakke (2)

Attraktiv vinterpakke - Kun 1.195,-

Gør bilen klar til efterårs- og vintervejret med et sæt gummimåtter og en praktisk bagagerumsbakke. Gummimåtterne og bagagerumsbakken med de høje kanter beskytter din bil mod vand, mudder, sand og salt. Og så er begge dele nemme at rengøre.
   
 
 
 
Udviklet af Bilinfo