Biltilbehør

Biltilbehør

Reboarder 360⁰  

Kr. 1.995,-

Den ergonomiske autostol kan dreje hele 360° Det gør det nemt og komfortabelt at indsætte og fastspænde barnet før kørsel. Stolen indstilles bagudrettet til de små børn, og vendes forud til de større. Monteres med Isofix- eller 3-punktssele og topforankring. Nem rengøring: Aftageligt betræk kan vaskes ved 30 grader

ECE TÜV-godkendelse (ECE R44/04). Vægtklasse: 0-36 kg.

 

Premium Isofix

Kr. 1.295,- 

 

Denne fleksible autostol kan fastgøres med enten Isofix eller 3-punktssele og topforankring. Den justérbare nakkestøtte sikrer, at stolen kan vokse med barnet og bruges mange år frem. Den solide polstring sikrer højere komfort – også på de længere køreture. Nem rengøring: Aftageligt betræk kan vaskes ved 30 grader

ECE TÜV-godkendelse (ECE R44/04). Vægtklasse: 9-36 kg.

 

Selepude

Kr. 195,-

Selepude med 3-punkts selesystem og justerbar seleføring. Denne stabile selestol er udført i hård plast. En perfekt løsning til transport af større børn.

ECE TÜV-godkendelse (ECE R44/04). Vægtklasse: 15-36 kg. Alder: 3-12 år.

 

Skærmrens

Kr. 99,-

Åh, hvor vi kender det. Fedtede fingre på touchskærmen. Man forsøger at tørre det af med dét, man lige har ved hånden, men det bliver bare værre. Med en effektiv skærmrens, som faktisk også kan fungere som holder til din smartphone, er det nemmere at holde skærmen ren.

Lakstift

Til alm. lak kr. 195,-
Til mat lak kr. 295,-

Beskytter mod korrosion, ridser, stenslag mv. Kontakt din forhandler for den korrekte pris og farve til lige netop din Hyundai.

Startpakke

Inkl. velourmåtter, gummimåtter, sikkerhedskit og bagagerumsbakke.
Eftermonteret. Monteres af din Hyundai-forhandler.

Fra 2.395 kr. 

Hjulposer til opbevaring

Sæt med 4 stk. hjulposer til opbevaring af sommer- eller vinterhjul mellem sæsonskift. Justérbare. Passer alle hjulstørrelser op til 20”.
Eftermonteret. Monteres af din Hyundai-forhandler.

395 kr